Maarit Mäkelä

KTM, AmO Liiketaloustieteet, LCF Life Coach,

Olen Valmennus Silmun perustaja, LFC Life Coach, Turun Kauppakorkeakoulusta 90-luvulla valmistunut kauppatieteen maisteri ja ammatillinen liiketaloustieteen opettaja, erikoistumisalueenani verkko-oppiminen.

Taustani

Ennen Silmua olin liikkeenjohdon konsulttina Accenturella ja tein yli 10 vuotta erilaisia liike-elämän muutoshankkeita niin sisältöä luovassa kuin muutosta eteenpäin vievässä roolissa.

Viimeiset kolme ja puoli  vuotta olen tehnyt Työelämän vallankumousta yhdessä 925 Designin ja mm. Saku Tuomisen ja Pekka Pohjakallion kanssa. Nyt olen kehittänyt uudenlaisen verkkovalmennuskokonaisuuden. Muutos on mahdollista, mutta se vaatii tekoja. Lue lisää Tavoitteesta totta -verkkovalmennuksesta,

Maarit Mäkelä

Ajatteluni

Uskon, että ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja työn tekemisen merkityksellisyys ja tehokkuus muodostuu eri elämän osa-alueiden tasapainosta. Mikä tahansa on mahdollista – pienin askelin. Tapa kerrallaan.

Oman elämäni tukijalat ovat:

  • oma perheeni – kaksi lasta ja mieheni
  • Merkityksellinen työ – ihmisten omat oivallukset
  • oma hyvinvointini ja harrastukseni

Verkkovalmennus

Verkko-oppiminen on omasta kokemuksestani äärimmäinen tehokas työvälinen. Olen itse tehnyt ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden verkko-opintoina ja suunnitellut ja rakentanut opintokokonaisuuksia ammattikorkeakouluun. Nyt yhdistän tähän coachin ja konsultin kokemukseni ja Tavoitteesta totta -valmennus on valmis.

Harrastukseni

Entisenä aktiiviurheilijana rakastan liikuntaa. Olen kokeillut rajojani mm. Marco Bjuströmin valmentamassa aikuisten Adults2 tanssin muodostelmajoukkue Comebackissä 2008-2013 (takataskussa mm. SM kulta 2011), muodostelmaluistelujoukkue Shadowsissa 2012-2015, Marko Keräsen aikuisten Adults2 Latinoshow pienryhmässä (SM latinoshow 4. sija) ja Mindy Lindblomin aikuisten Adults 2 pienryhmässä (SM hopea 2016), mutta myös golfin, oman yrityksenmaalauksen ja luovan tekemisen sekä oman kirjan kirjoittamisen parissa. Ihmettelen ja ihailen miten mieli ja keho voivat kehittyä vielä tässäkin iässä.

Lue lisää ajatuksiani: LinkedIn

Katso artikkeli meidän SUOMI -lehdessä 12/11: "Mutsi tanssii täysillä"

Katso myös Evita No. 6 kesä-heinäkuu 2012: "Motivoimme toisiamme liikkumaan"

ja Anna No. 1 2015: "Hyvä me, hyvä meidän joukkue!"

Samaa unta -teatteriproduktio, tanssi 29.10.2013. Uusintanäytös Espoon kulttuurikeskus, Louhi-sali 7.10.14 ja Heinola 8.2.15.

Samaa unta -elokuva, kuvaukset 2015-2016

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Silmu

Valmennus Silmu

Maarit Mäkelä
+358 400 488 383
maarit.makela@valmennussilmu.fi