Silmu

Saa aikaan enemmän.

Väsy vähemmän.

Tee omasta uuden vuoden lupauksesta totta!

Mikä auttaisi Sinun arkeasi?

Päivän suunnittelu. Priorisointi. Tauotus. Parempi johtajuus. Uni.

Uusi liikuntaharrastus. Hyvinvointi. Painon pudotus.

Mihin sinä kaipaat muutosta?

Että saat aikaan enemmän ja väsyt vähemmän.

Mikä tahansa positiivinen muutos omassa tekemisessä lisää hallinnan tunnetta myös muilla elämän osa-aluille.

Ryhdy tuumasta toimeen ja tee tavoitteestasi totta verkkovalmennuksen avulla. Voit edetä itsenäisesti verkossa tai ammatticoachin tuella. Konkretisoit mitä tavoitteesi sinulle käytännössä tarkoittaa ja muodostat tapoja, jotka vievät sinua kohti tavoitetta. Otat juuri sinun arkeesi sopivia pieniä askelia. Määrätietoisesti. Asioita tapahtuu.

Askel kerrallaan. Tapa kerrallaan.

Klikkaa video käyntiin ja kuule lisää valmennuksen sisällöstä.

Tavoitteesta totta -verkkovalmennuksessa:

 • Keskityt valitsemaasi yhteen asiaan - teet yhdestä tavoitteesta totta.
 • Lisäät hallinnan tunnetta. Tutkimusten mukaan hallinnan tunne jollain elämän osa-alueella lisää hallinnan tunnetta myös muilla elämän osa-alueilla.
 • Saat tuloksia. Varmasti. Kunhan teet.
  • Tavoite voi olla hyvin pieni tai isokin. Tai tunne. Rauha. Pilko se osiin. Sopivaan muotoon. Hyödynnä ajatuksen voima.
  • Opit konkretisoimaan mitä tämä tavoite Sinulle tarkoittaa käytännössä ja milloin on sinun arjessasi hyvä hetki tehdä se.
  • Otat pieniä askelia määrätietoisesti – asioita alkaa tapahtua. Valmennus vie vain 10-30 min kerrallaan. Yhteensä 11 osiota.
  • Motivoidut ja inspiroidut.
 • Lisäät hallinnan tunnetta. Tutkimusten mukaan hallinnan tunne jollain elämän osa-alueella lisää hallinnan tunnetta myös muilla elämän osa-aluilla.
 • Tieto auttaa ymmärtämään. Opit aivoista, tavoista, itsestäsi – sopivina annoksina.
  • Aivot: Miten aivot toimivat ja miksi tavan muutos on niin vaikea.
  • Tavat: Kaikki tekeminen muodostuu tavoista. Ja tapa on itse asiassa vakiintunut hermosolujen välinen yhteys. Fysiologinen asia – ei huonoutta.
  • Itse: Mutta jos haluat muutosta, on pysähdyttävä pohtimaan. Tunnistettava mistä on kyse ja tunnustettava miksi jotain asiaa tekee
 • Mikä tahansa muutos on siis tämän jälkeen oikeastaan mahdollista.

Voit tehdä valmennusta:

 • Täysin itsenäisesti – verkkovalmennus ohjaa sinua tai ammattivalmentajan tuella – joko verkkokommentit tai henkilökohtaisen keskustelun Skypellä.
 • Helposti puhelimella, tietokoneella tai pädillä.
 • Sinun aikatauluusi sopivasti vaikkapa bussissa, aamukahvin äärellä tai lasten harrastusten aikana odottaessa.

Asiakkaiden kommentteja

"Sisältö on huolella rakennettu sellaiseksi, että valmennuksen pariin on helppo palata milloin vain, jatkaa siitä mihin on jäänyt tai korjata aiemmin kirjoittamaa.

Kunkin osion johdanto-osa avaa hyvin kyseistä osiota, jonka jälkeen johdattelevien kysymysten kautta on helppo lähteä ´vastaamaan kysymyksiin´. Valmennuksessa korostetaan, että tekstiä voi tuottaa myös osin ´tajunnan virtana´,  tarkoitus ei ole kirjoittaa laudatur-esseetä, vaan tekstiä juuri itseään varten. Kirjoittaminen on loistava tapa omien ajatusten selkiyttämiseen ja reflektointiin. Itse pääsin jo ensimmäisten osioiden kautta oman tavoitteen kirkastamiseen ja sitä kautta eräänlaiseen toimintasuunnitelmaan, jota lähdin toteuttamaan. Suosittelen lämpimästi!" 

Sirpa Tapprest, kehityspäällikkö

”Tavoitteeni oli päivän suunnittelu. Olen miettinyt näitä asioita paljon jo aikaisemminkin, mutta en ole onnistunut viemään käytäntöön. Pidän tämän valmennuksen tiedosta, konkretiasta ja toisaalta armollisuudesta. Vain yksi asia kerrallaan. Auttoi ymmärtämään ja integroimaan omaan arkeeni. Tein muutoksen. Kiitos!” 

Minna Virtanen, johtaja

Verkkovalmennus auttoi minua jäsentämään ongelmaani ja pohtimaan eri ratkaisuvaihtoehtoja. Tein valmennuksen kaksi kertaa. Ensimmäisellä kertaa yritin ymmärtää miten parannan kierroskeskiarvoa golfissa. Toisella kerralla käytin valmennusta vähän abstraktimpaan ongelmaan eli itsetutkiskeluun millainen puoliso olen. Pienen tuntuisella oivalluksella ja muutoksella ajattelussani on tuntunut olevan erittäin iso merkitys!  

Jukka Mäkeläkehitysjohtaja

”Nämä asiat ovat niin henkilökohtaisia, että en halua puhua niistä. Tämä verkkovalmennus auttoi minua selkeyttämään omaa tilannettani ja päättämään, mitä teen.”

Anne, projektipäällikkö

”Voin lämpimästi suositella Tavoitteesta totta –verkkovalmennusta. Tavoitteeni oli oman hyvinvoinnin ja jaksamisen parantaminen ja turvaaminen. Verkkovalmennus ja asioiden kirjaaminen auttoivat minua tavoitteen määrittelyssä ja sen jäsentämisessä. Valmennuksen kysymykset ja toimintasuunnitelman laatiminen toivat perspektiiviä nostamiini teemoihin ja saivat minut oivaltamaan, miten lähestyn haasteellisia tilanteita ja mitä mahdollisesti tulee tehdä toisin, jotta saavutan haluamani päämäärät. Erityisesti valmennuksen tavan teoria -video avasi minulle laajemmin uutta näkökulmaa ja auttoi eteenpäin kohti konkreettisia tekoja, jotka tukivat tavoitteeseen pääsyä. 

Miia, Tiimin vetäjä

Muutos on mahdollista. Asia kerrallaan. Tapa kerrallaan.

Tavoitteesta totta - kolme vaihtoehtoa

 • A. Omatoimipaketti: Työstät tavoitettasi itsenäisesti verkossa. Verkkovalmennus ohjaa sinua. Lue lisää
 • B. Omatoimisesti PLUS: Työstät itsenäisti verkossa JA saat ammattivalmentajan kommentit verkossa. Lue lisää
 • C. Omatoimisesti PLUS Livekontakti: Työstät itsenäisesti verkossa JA saat sekä ammattivalmentajan kommentit verkossa että kaksi puolen tunnin henkilökohtaista valmennussessiota Skypellä sinulle sopivaan aikaan. Lue lisää

A. Omatoimipaketti

Kyllä, haluan tehdä tavoitteestani totta itsenäisesti  verkkovalmennuksen tuella (Huom. mahdollisuus ammattivalmentajaan tukeen myöhemmin) hintaan 49€.

B. Omatoimisesti PLUS

Kyllä, haluan tehdä tavoitteestani totta työstämällä tavoitettani itsenäisesti verkossa JA lisäksi haluan ammattivalmentajan tuen ja kommentit verkossa hintaan 79€.

C. Omatoimisesti PLUS Livekontakti

Kyllä, haluan tehdä töitä itsenäisesti verkossa, lisäksi haluan ammattivalmentajan kommentit verkossa ja henkilökohtaiset Skype tapaamiset 2 * 30 min hintaan 159€.

.

HUOM!

100% tyytyväisyystakuu.

Olet turvassa! Mikäli et ole tyytyväinen, laita rekisteröitymisestä kahden ensimmäisen viikon aikana sähköpostia ja saat rahasi takaisin.

Verkkovalmennus käytännössä

Mihin Sinä kaipaat muutosta? Miten haluaisit asian olevan?

Tavoitteesi voi olla mitä vain -  päivän suunnittelu, palaverien parantaminen, työpäivän tehostaminen tai vaikka liikuntaharrastuksen aloittaminen, painon pudottaminen, onnellisuuden lisääminen päivään tai parisuhteen parantaminen. Työstät tavoitettasi eri näkökulmista ja konkretisoit mitä se juuri Sinulle todella käytännössä tarkoittaa - juuri Sinun arjessasi.

Kenelle valmennus sopii?

Pidät kirjoittamisesta ja haluat tehdä töitä tavoitteesi eteen. Kirjoittaminen ulkoistaa ajattelun ja voit työstää ajatuksiasi eri näkökulmista. Se mitä voit kirjoittaa, sitä voit työstää.

Valmennus sisältää teoriaa ja harjoituksia: vähän lukemista, vähän kuuntelemista, paljon omaa työtäsi - harjoituksia ja ajatuksen kehittelyä kirjoittamalla.

Verkkovalmennus sopii Sinulle, joka

 • haluat saavuttaa tavoitteesi
 • haluat tehdä töitä tavoitteesi eteen joko täysin itsenäisesti tai valmentajan tuella verkossa
  • pienin askelin
  • tapa kerrallaan

Verkkovalmennus EI ole sinulle, mikäli

 • haluat vain kuunnella videoita tai webinaareja
 • tekeminen tuntuu vielä vähän etäiseltä
 • oletat, että joku muu muuttuu

Tavoitteesta totta –verkkovalmennuksen sisältö:

Valmennus koostuu yhdestätoista osiosta. Suosituksena on tehdä yksi osio kerrallaan loppuun saakka, yhden kerran tai mielellään kaksi kertaa viikossa. Saat tietoa ja teoriaa ja työstät valmennuksen avulla itsellesi konkreettisia tapoja kohti tavoitettasi. Ensimmäinen tapa onkin päättää, milloin ja missä valmennusta teet.

Tee valmennusta omaan rytmiisi Tee kuitenkin järjestyksessä, yksi osio kerrallaan, itsellesi sopivasti tauottaen. Yhden osion tekeminen vie tavoitteesta ja tekijästä riippuen n. 10-30 minuuttia.

Valmennuksen sisältö - ideaalirytmi kaksi kertaa viikossa (10-30min/krt)

 • Muokkaa tavoitteesi sopivaan muotoon.
 • Jatka ottamalla yksi, mahdollisimman pieni askel omaan arkeesi. Listaa myös mitä kaikkea elämääsi tarvitset, jotta pääset tavoitteeseesi. Tee suunnitelma. Aikatauluta. Mieti myös mitä jätät tekemättä - kaikkea ei ennätä.
 • Käy läpi aivotutkimusta ja tavan teoriaa. Kaiken tekemisen taustalla on hyvä aikomus. Mitä teet? Mitä oikeastaan tekemisellä tavoittelet? Mikä on palkkio? Mitä jos vanha tapa onkin huono? Mitä jos vanha tapa ei enää viekään kohti tavoitetta? Mikä käynnistää vanhan tavan, mikä on ärsyke? Mikä olisi parempi tapa viemään sinua kohti tavoitettasi?
 • Ota tapa osaksi omaa arkeasi - mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.
 • Motivaatio ja lisää motivaatiota.
 • Miten menee? Ole itsellesi armollinen. Mutta älä huijaa.
 • Jatka seuraava askel.

Valmentajasi

Valmentajasi on Valmennus Silmun perustaja Maarit Mäkelä.

Ennen Silmua olin liikkeenjohdon konsulttina Accenturella ja tein yli 10 vuotta erilaisia liike-elämän muutoshankkeita niin sisältöä luovassa kuin muutosta eteenpäin vievässä roolissa. Eräässä projektissa huomasin kuinka ihmisten kiire ja väsymys voi johtaa jopa koko projektin kääntymisen väärään suuntaan. Joskus on hyvä ottaa aikalisä ja miettiä mitä oikeastaan onkaan tekemässä ja mitä haluaa. Uskon, että seuraava merkittävä tuottavuuden hyppäys saadaan ihmisiin panostamalla. Olen erityisen iloinen, että näin sanoi myös IBM Suomen toimitusjohtaja Tuomo Haukkovaara 925 Design 2012 Helsinki World Design Capital projektissa.

Viimeiset kolme vuotta olen tehnyt Työelämän vallankumousta yhdessä 925 Designin ja mm. Saku Tuomisen ja Pekka Pohjakallion kanssa. Nyt olen yhdistänyt coachin ja konsultin kokemuksen ja Tavoitteesta totta -valmennus on valmis.” –Maarit-

Maarit Mäkelä

Miksi verkkovalmennus?

Verkkovalmennus on helppo ja vaivaton tapa työstää omaa asiaa eteenpäin. Valmennus ohjaa kysymyksin ja harjoituksin ja siihen on helppo palata itselle sopivana hetkenä. Kirjoittaminen ulkoistaa ajattelun, eikä asiaa tarvitse pitää mielessä ja rasittaa aivoja. Lisäksi materiaali säilyy verkossa ja sen voi halutessaan jakaa ammattivalmentajan kanssa milloin vain.

”Olen itse tehnyt ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden verkko-opintoina ja suunnitellut ja rakentanut opintokokonaisuuksia ammattikorkeakouluun. Omasta kokemuksesta tiedän, että verkkovalmennus on tehokas tapa tehdä asioista totta, omaan tahtiin, juuri itselle sopivaan aikaan.

Olen myös huomannut, että todellinen kestävä muutos lähtee aina henkilön omasta oivalluksesta. Oma oivallus syntyy kysymysten ja oman pohtimisen kautta. Siihen kirjoittaminen ja verkkovalmennus sopii hyvin.” –Maarit-

Miten elämä muuttuu valmennuksen jälkeen

 • Väsyt vähemmän
 • Saat aikaan enemmän
  Sillä tutkmuksen mukaan muutos yhdellä elämän osa-alueella tuo hallinnan tunnetta myös muille osa-alueille.
 • Teet omasta tavoitteestasi totta! Onnea!
 • Mikä tahansa muutos on nyt mahdollinen.

HUOM!

100% tyytyväisyystakuu.

Olet turvassa! Mikäli et ole tyytyväinen, laita rekisteröitymisestä kahden ensimmäisen viikon aikana sähköpostia ja saat rahasi takaisin.

Q & A

Olen yrittänyt aikaisemminkin. Miksi tämä olisi erilainen?

 • Opit ymmärtämään tilannettasi. Hyväksyt missä olet nyt ja minkälaisia asioita sinun käytännössä pitää tehdä jotta pääset kohti tavoitettasi.
 • Opit tavan teoriaa ja miksi tavan muutos on niin tärkeää ja toisaalta niin vaikeaa..
 • Tunnistat ja sitoudut tekemään omaan arkeesi sopivia asioita.
 • Toki ei voi epäonnistua jos ei yritä.
  Hyväksy silloin, että mikään ei muutu jos mikään ei muutu.
 • Voin luvata, että saavutat tuloksia mikäli teet määrätietoisesti pieniä askelia.

Ei minulla ole aikaa.

 • Valmennus vie noin 15-30 min kerrallaan - toki tavoitteesta ja tekijästä riippuen.
 • Meillä kaikilla on päivässä niin sanottuja tyhjiä hetkiä. Se voi olla bussissa, silittäessä, lapsia odottaessa.. Valmennuksessa tunnistetaan milloin sinulla on hyvä hetki. Sitten vain tekemään.
 • Kirjoita itsellesi. Kirjoita ajatuksen virtaa: mitä ensimmäisenä tulee mieleen, liikaa miettimättä. Osassa harjoituksia ideoidaan (mahdollisia ja mahdottomia ideoita), osassa harjoituksia realisoidaan eli otetaan pieni askel aidosti osaksi omaa arkea.
 • Toki tavoitteen saavuttaminen vaatii PÄÄTÖKSEN. Ja määrätietoista tekemistä. Mutta pieniä askelia. Niin pieniä, että pystyt ne heikkonakin hetkenä tekemään.

Olen ihan puhki. En jaksa.

 • Keskityt yhteen asiaan. Lopetat muun ”pitäisi” ajattelun eli energiaa vapautuu tekemiseen murehtimisen ja raskaan ”pitäisi” –ajattelun sijaan..
 • Saat uutta virtaa kun asioita alkaa tapahtua.
 • Saat aikaansaamisen tunteita kun etenet askel kerrallaan kohti tavoitettasi.
 • Tutkimusten mukaan hallinnan tunne jollain elämän osa-alueella tuo hallinnan tunnetta myös muille osa-alueille.

A. Omatoimisesti

Omatoimisesti paketissa saat käyttöösi verkkovalmennustyökalun, joka ohjaa sinua eteenpäin ja eteneminen on helppoa ja vaivatonta. Vastauksesi säilyvät Tavoitteesta totta –verkkovalmennuksessa ja voit jatkaa valmennuksen tekemistä juuri sinulle sopivana aikana. Näet vastauksesi kootusti excelissä niin halutessasi.

Valmennus on täysin luottamuksellista ja sinun vastauksesi ovat aina oikein. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija. Sinä kirjoitat, listaat, ideoit. Kirjoita mitä ensimmäisenä tulee mieleen. Osassa harjoituksia ideoidaan, osassa harjoituksia realisoidaan eli otetaan  sinulle sopiva asia aidosti osaksi omaa arkea.

Teet siis tavoitteestasi totta – saat verkkovalmennuksen tuen, tietoa ja teoriaa ja työstät itsellesi omaan arkeesi sopivat askeleet nyt hintaan 49€.

Huom! Vain yhden henkilökohtaisen valmennustapaamisen hinta on 80+€/h. Normaali valmennuskokonaisuus sisältää tyypillisesti minimissään 4 tapaamista á 80€ eli yhteensä 320€. Tavoitteesta totta –verkkovalmennuskokonaisuus on edullinen ja nopea tapa tehdä itselle tärkeästä asiasta totta. Verkkovalmennuksessa saat lisäksi runsaasti teoriaa ja tietoa mm. aivojen toiminnasta ja tavan teoriasta.

Voit tarvittaessa ostaa lisätukea ja -kommentteja verkkovalmennuksen kautta edulliseen verkkohintaan.

HUOM!

100% tyytyväisyystakuu.

Olet turvassa! Mikäli et ole tyytyväinen, laita rekisteröitymisestä kahden ensimmäisen viikon aikana sähköpostia ja saat rahasi takaisin.

B. Omatoimisesti PLUS

Välillä tuki ja lisäkysymykset auttavat eteenpäin. Omatoimisesti PLUS paketissa saat käyttöösi verkkovalmennustyökalun lisäksi ammattivalmentajan tuen ja kommentit verkossa. Valmentaja kommentoi kokonaisuuksia n. 6 kertaa n. 10 minuuttia eli yhteensä noin 60min.

Valmentajan kommentit näkyvät kommentoidun harjoituksen kohdalla ja huomaat uudet kommentit saapuneeksi valmennuksen oikeaan yläkulmaan saapuneesta kirjekuoresta. Voit vastata kommenttiin tai muokata omaa harjoitustasi. Verkkovalmennus työkalu ohjaa sinua eteenpäin ja eteneminen on helppoa ja vaivatonta. Vastauksesi säilyvät Tavoitteesta totta –verkkovalmennuksessa ja voit jatkaa valmennuksen tekemistä juuri sinulle sopivana aikana. Näet vastauksesi kootusti excelissä niin halutessasi.

Valmennus on täysin luottamuksellista ja sinun vastauksesi ovat aina oikein. Valmentaja tukee, kannustaa ja kysyy. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija.

Sinä kirjoitat, listaat, ideoit. Kirjoita mitä ensimmäisenä tulee mieleen. Osassa harjoituksia ideoidaan, osassa harjoituksia realisoidaan eli otetaan sinulle sopiva asia aidosti osaksi omaa arkea.

Teet siis tavoitteestasi totta ja saat siihen ammattilaisen apua ja kommentteja nyt hintaan 79€.

Huom! Vain yhden henkilökohtaisen valmennustapaamisen hinta on yleensä 80+€/h. Normaali valmennuskokonaisuus sisältää tyypillisesti minimissään 4 tapaamista á 80€ eli yhteensä 320€. Tavoitteesta totta –verkkovalmennuskokonaisuus on edullinen ja nopea tapa tehdä itselle tärkeästä asiasta totta. Verkkovalmennuksessa saat lisäksi runsaasti teoriaa ja tietoa mm. aivojen toiminnasta ja tavan teoriasta.

Voit tarvittaessa ostaa lisätukea ja -kommentteja verkkovalmennuksen kautta edulliseen verkkohintaan.

HUOM!

100% tyytyväisyystakuu.

Olet turvassa! Mikäli et ole tyytyväinen, laita rekisteröitymisestä kahden ensimmäisen viikon aikana sähköpostia ja saat rahasi takaisin.

C. Omatoimisesti PLUS Livekontakti

Välillä tuki ja lisäkysymykset auttavat eteenpäin. Omatoimisesti PLUS Livekontakti paketissa saat käyttöösi verkkovalmennustyökalun lisäksi ammattivalmentajan tuen ja kommentit verkossa JA kaksi puolen tunnin henkilökohtaista keskustelua valmentajan kanssa Skype videopuhelussa.

Valmentaja kommentoi kokonaisuuksia verkossa n. 6 kertaa n. 10 minuuttia eli yhteensä noin 60min ja lisäksi voit varata kaksi (2kpl) 30 minuutin henkilökohtaista keskustelua Skypellä sinulle sopivana ajankohtajana. (Toki voit ostaa myös henkilökohtaisen tapaamisen pääkaupunkiseudulla.)

Valmentajan kommentit verkossa näkyvät kommentoidun harjoituksen kohdalla ja huomaat uudet kommentit saapuneeksi valmennuksen oikeaan yläkulmaan saapuneesta kirjekuoresta. Voit vastata kommenttiin tai muokata omaa harjoitustasi. Verkkovalmennus työkalu ohjaa sinua eteenpäin ja eteneminen on helppoa ja vaivatonta. Vastauksesi säilyvät Tavoitteesta totta –verkkovalmennuksessa ja voit jatkaa valmennuksen tekemistä juuri sinulle sopivana aikana. Näet vastauksesi kootusti excelissä niin halutessasi.

Valmennus on täysin luottamuksellista ja sinun vastauksesi ovat aina oikein. Valmentaja tukee, kannustaa ja kysyy. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija.

Sinä kirjoitat, listaat, ideoit. Kirjoita mitä ensimmäisenä tulee mieleen. Osassa harjoituksia ideoidaan, osassa harjoituksia realisoidaan eli otetaan  sinulle sopiva asia aidosti osaksi omaa arkea.

Teet siis tavoitteestasi totta ja saat siihen henkilökohtaisesti ammattilaisen apua ja kommentteja nyt hintaan 159€.

Huom! Normaali valmennuskokonaisuus sisältää tyypillisesti minimissään 4 tapaamista á 80€ eli yhteensä 320€. Tavoitteesta totta –verkkovalmennuskokonaisuus on edullinen ja nopea tapa tehdä itselle tärkeästä asiasta totta henkilökohtaisella valmentajan tuella. Verkkovalmennuksessa saat lisäksi runsaasti teoriaa ja tietoa mm. aivojen toiminnasta ja tavan teoriasta.

Voit tarvittaessa ostaa lisätukea ja -kommentteja verkkovalmennuksen kautta edulliseen verkkohintaan.

HUOM!

100% tyytyväisyystakuu.

Olet turvassa! Mikäli et ole tyytyväinen, laita rekisteröitymisestä kahden ensimmäisen viikon aikana sähköpostia ja saat rahasi takaisin.

Silmu

Valmennus Silmu

Maarit Mäkelä
+358 400 488 383
maarit.makela@valmennussilmu.fi