Verkkovalmennus

Itsenäisesti, avoimesti

Verkkovalmennus on sinulle, joka pidät itsenäisestä työskentelystä ja haluat kirjoittamisen avulla työstää avoimesti ja ennakkoluulottomasti omaa tavoitettasi eri näkökulmista. Verkkovalmennus ohjaa sinua eteenpäin ja saat halutessasi valmentajan tuen ja kommentit.

Verkkovalmennus perustuu kirjoittamiseen. Kirjoittaminen ulkoistaa ajattelun ja näet omat ajatuksesi eri näkökulmasta. Tunnista ja tunnusta. Se minkä saat kirjoitettua, sitä pystyt työstämään.

Kirjoita uudestaan ja uudestaan, lisää ja lisää. Kirjoittaessasi ajatuksesi kehittyy, jalostuu ja kirkastuu. Tarkastellessasi samaa asiaa eri näkökulmista ja kirjoittamalla samaa asiaa useaan kertaan kirkastat myös itsellesi onko kyseinen asia ylipäätään tärkeä, onko se tarkoituksenmukainen ja itsestäsi lähtevä. Ja mitä oikeastaan tarkoitat kyseisellä asialla. Kirjoita, vaikka kuinka tuntuisi, että juurihan sen kirjoitin.

 

Valmennus on aina mukanasi

Valmennuksesi on mukanasi niin pöytäkoneella, laptopilla kuin mobiilillakin ja voit tehdä sitä juuri silloin kun sinulle sopii. Tietosi on turvassa ja tallessa, mutta nopeasti ja helposti hyödynnettävissä mikäli haluat henkilökohtaista valmentajan tukea.

Valmentajasi

Valmentajasi on Valmennus Silmun perustaja Maarit Mäkelä. Maarit on itse tehnyt ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden verkko-opintoina ja suunnitellut ja rakentanut opintokokonaisuuksia ammattikorkeakouluun. Nyt hän on yhdistänyt tähän coachin ja konsultin kokemuksen ja Tavoitteesta totta -valmennus on valmis.

"Omasta kokemuksesta tiedän ja uskon, että verkkovalmennus on tehokas tapa tehdä asioista totta, omaan tahtiin, juuri itselle sopivaan aikaan." Tavoitteesta totta -valmennus on uudenlainen verkkovalmennuskokonaisuus, joka keskittyy omaan elämään ja oman tavoitteen toteuttamiseen – juuri itselle ja omaan arkeen sopivasti.

Verkkovalmennus on Sinulle, joka

  • haluat oikeasti saavuttaa tavoitteesi,
  • haluat lisätietoa ja
  • olet valmis tekemään töitä tavoitteesi eteen joko itsenäisesti tai valmentajan tuella verkossa
  • pienin askelin
  • tapa kerrallaan.

Verkkovalmennus EI ole sinulle, mikäli

  • haluat vain kuunnella videoita tai webinaareja
  • tekeminen tuntuu vielä vähän etäiseltä
  • joku muu muuttuu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Silmu

Valmennus Silmu

Maarit Mäkelä
+358 400 488 383
maarit.makela@valmennussilmu.fi